varaosat

Varaosat

Varaosat on järkevää hankkia suoraan Joensuun moottorikoneistamosta. Vuosikymmenten aikana luomamme hankintalinjat moottorin osien alkuperäisvalmistajiin, sekä parhaasta laadustaan tunnettuihin varaosavalmistajiin, tuovat parhaan lopputuloksen. Kattavien toimittajaverkostojemme avulla pystymme tarjoamaan kaikkia moottoriin liittyviä korjaus ja huolto-osia kilpailukykyiseen hintaan. Varaosa-asiakkaisiimme kuuluvat sekä kuluttajat että yritykset, kuten korjaamot. Oli kyseessä sitten moottori-, diesel- tai huoltovaraosa, osaava henkilökuntamme auttaa asiakasta löytämään aina parhaan vaihtoehdon.

MOOTTORIVARAOSAT – RASKAS KALUSTO

Kattavat raskaan kaluston varaosavalikoimamme sisältää mm. sylinterikansia, mäntiä, laakereita, korjauspaketteja, turboahtimia ja dieselosia.  Meiltä löydät esimerkiksi seuraavia tuotemerkkejä: Bosch, Delphi, Denso, Clarcor, Elring, Mahle, KS Kolbenschmidt, OMP, Pierburg, TRW, Stanadyne ja Victor Reinz.  Toimitamme osia kaikkiin raskaan kaluston moottoreihin.

MOOTTORIVARAOSAT – HENKILÖ- JA PAKETTIAUTOT

Toimitamme tarvitsemasi laadukkaat moottorinvaraosat kaikkiin henkilö- ja pakettiautomerkkeihin ja -malleihin. Esimerkiksi laadukkaat tehdasuudet sylinterikannet, nokka-akselit, turboahtimet ja polttoainejärjestelmän komponentit löytyvät valikoimistamme. Valikoimamme kattaa mm. seuraavat tuotemerkit: AMC, Bosch, Delphi, Denso, Elring, Mahle, KS Kolbenschmidt, Pierburg, TRW, VDO ja Victor Reinz.

kevyt kalusto varaosat

DIESELOSAT

Olemme osa dieselasiantuntija Tammer Diesel Oy:tä, joten toimitamme myös kattavasti dieselkomponentteja. Dieselvalikoimamme sisältää sekä uusia että kunnostettuja suuttimia ja pumppuja moottoriin kuin moottoriin. Tämän lisäksi Tammer Dieselin dieselkorjaamo tarjoaa laadukkaita ja monipuolisia dieselpalveluja.

suuttimet

AUTOVARAOSAT & TARVIKKEET

Kauttamme löydät tarvitsemasi henkilö- ja pakettiautojen varaosat. Toimitamme vuosikymmenten kokemuksella huolto-osat, varaosat  ja voiteluaineet sekä yksityisille että korjaamoasiakkaillemme. Luotamme alkuperäisvalmistajien tunnettuihin ja arvostettuihin merkkituotteisiin, koska merkkivaraosa on varma ja luotettava valinta. Valikoimastamme löytyvät kattavat autovaraosat sekä lisävarusteet kaikenikäisiin ajoneuvoihin. Osaavat varaosamyyjämme etsivät aina järkevän ratkaisun sekä kuluttaja- että yritysasiakkaiden, kuten korjaamojen varaosatarpeisiin.

Valikoimiimme kuuluvat kaikki tarvittavat varaosat, kuten sytytystulpat, jarrupalat, jarrulevyt, laakerit, iskunvaimentimet, vetokoukut, vesipumput, sulat, termostaatit, ilmansuodattimet, öljynsuodattimet ja lohkolämmittimet. Edustamiamme merkkejä ovat mm. MSI, AMC, Elring, Victor Reinz, Pierburg, Stanadyne, Bosch jaKing. Tämän lisäksi löydät meiltä kaikkien suurten tukkureiden tuotevalikoiman.

autohuolto varaosat

OHJE VARAOSATIEDUSTELUIHIN

Varaosatiedustelun voit tehdä sähköpostitse tai puhelimitse.

Oikeiden tuotteiden tarjoamisen varmistamiseksi, pyydämme liittämään tiedustelun yhteyteen henkilö- ja pakettiautoissa sekä raskaassa kalustossa ajoneuvon rekisteritunnuksen. Moottori, dieselpumppu ja turboasioissa pyydämme niin ikään liittämään tiedusteluusi laitteen ja komponentin tyyppikilpien tiedot mahdollisimman tarkasti.